Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Made4Kids
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 39096404
Adresse: Perikumhaven 73 2730 Herlev (BEMÆRK ikke besøgsadresse)

E-mailadresse: kundeservice@made4kids.dk
Telefonnummer 88884181


Betaling

made4kids modtager online betalinger med følgende løsninger:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • Mobilepay Online
  • ViaBill
  • ApplePay

 

Betaling vil først blive trukket på din konto når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Der er gebyrfrit at benytte betalingskort hos Made4Kids.dk


Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: DKK

 

Made4Kids benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder made4kids sig retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. made4kids kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan made4kids ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Levering

Vær opmærksom på at vi har 2 lagre, og det kan derfor forekomme at ordrer med flere produkter leveres i 2 forsendelser. Leveringstiden for varer på lager er  1-5 hverdage. For varer på fjernlager er leveringstiden 10-14 dage.

 

Leveringsformer:

39 kr for pakkeshop og GLS Deposit Service - Fri fragt ved 499 kr.
69 kr. for omdeling + pakkeshop/GLS lagerlevering hvis ingen er hjemme - Fri fragt ved 999 kr.
Levering af store varer med Godstransport: Pris varierer afhængig af varens art og hvortil pakken sendes.

 

Levering sker med GLS, DSV, UPS og Postnord. Vi leverer til Danmark.

 

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig, dog ikke for vare sendt med fragtmand.

 

I nogle tilfælde sendes vare direkte fra vores leverandør, eller producenten, hvorfor der kan stå andre afsendere end made4kids.dk

Genlevering: er der ingen til at modtage varen og der ikke er aftalt at varen må afsættes et sted, så vil varen blive forsøgt leveret igen efter ny aftale med dig. I så fald betaler du selv for den ekstra fragt til genlevering.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kundeservice@made4kids.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af dig, dog kan du købe returlabel igennem made4kids se mere her


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Møbler
Da disse vare oftes skal tranporteres som pallegods, med fragtmand, er prisen for returnering af denne type vare variabel. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Perikumhaven 73

2730 Herlev


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Perikumhaen 73

2730 Herlev


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med made4kids, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos made4kids og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Personoplysninger vidergives ikke til uvedkommende, og made4kids.dk efterlever Eu lovgivningen omkring personoplysninger. 

 

Den dataansvarlige på made4kids.dk er Michael Jespersen - indehaver.


Som registreret hos Made4Kids har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har efter Persondataloven også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder i forbindelse hermed rettes til kundeservice@made4kids.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@made4kids.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Ser mere hos forbrugerstyrelsen
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.01.2018