Om os

Bag om Made4Kids

Hvem er vi
Made4Kids er en dansk børneudstyrsforretning der er grundlagt i 2017 af Nicole og Michael, ud fra visionen at bygge den bedste online shop med legetøj, møbler og accessories til børneværelset. For os er børneværelset meget mere end bare et rum med møbler i. Det er den base hvorfra børn udforsker verden, lærer om stort og småt, og hvor fantasien får frit løb. Det er også stedet hvor børn finder ro og tryghed, og hvor den gode søvn sker.

 

Made4Kids' mission er at forhandle fleksible møbler, som kan passe ind i et hvert børneværelse. For ligesom at børneværelset ikke bare er et rum med møbler, så er børnemøbler heller ikke bare ting, som opfylder en praktisk rolle. Børnemøbler skal både kunne være rumskibe, slotte, eventyrlige huler og hyggelig læsekrog. De skal kunne bruges til leg og søvn. Samtidig skal de være så sikre og holdbare, så den lille har en tro følgesvend gennem alle barndommens faser.

 

Målsætning:

Vores målsætning er at levere børne- og babyudstyr, samt legetøj, møbler og accessories til børneværelset, som er af høj kvalitet og lækkert design. Vi tillader os at være kritiske og stille krav, når vi udvælger leverandører og produkter.

Vi overlader ikke noget til tilfældighederne, det er vigtigt at de møbler vi forhandler opfylder alle sikkerhedskrav, men samtidig er funktionelle og produceret under hensyntagen til miljøet. Det samme gør sig gældende for vores legetøj. Her er det særligt vigtigt at det tilgodeser børns udvikling gennem leg, indlæring samt fin og grovmotorik. Produkterne skal også stimulere børns fantasi og fremelske kreativitet.

 

Ansvarlighed:
Made4Kids vil gerne være med til at passe på milijøet, derfor er de fleste af vores produkter produceret af milijørigtige materialer, f.eks. Svane/FSC -mærket papir og træ. På den måde er vi med til at sikre en bæredygtig model, der tager henyn til både milijøet og omverden. For os er sikkerhed en selvfølge og derfor er det et ufravigeligt krav at vores produkter opfylder de nødvendige betingelser og godkendelser i forhold til brug og salg.

 

Valg af leverandører:
Vi er kritiske i vores valg af leverandører og stiller høje krav til dem. Vi vælger bla. ud fra følgende:

•    Etik og Ansvarlighed
•    Miljøbevidsthed
•    Høj kvalitets og sikkerhedsstandarder
•    Leverancesikkerhed og løsningsorienterede garantiprogrammer
•    At eventuelle produktfejl eller skader løses i fordragelighed til vore kunders tilfredshed


Vi er til for vores kunder og ikke omvendt!
Hos Made4Kids er vi 100% klar over at vi er til for kundernes skyld og at kunderne ikke er til for vores skyld. For os er det normalt at vi svare  på en mail indenfor 24 timer, at vi tager telefonen i vores åbningstid og at vi besvare vores chat hurtigt. Skulle det ske at vi ikke kan give svar med det sammen, så gør vi hvad vi kan for at skaffe informationen og vende tilbage. Vi tror på at god kundeservice er med til at gøre en forskel, så derfor er der ikke forskel på om du er kommende kunde, nuværende kunde eller tilbagevendene kunde. Du vil altid opleve den samme professionelle service.